Een zondag boordevol schoonheid en activiteiten in Museum No Hero

Op een prachtige locatie in het pittoreske Twentse stadje Delden vind je Museum No Hero. Geniet op zondag 25 september van een rondleiding door het museum en de tuinen, volg een lezing en/of een workshop schilderen en breng ook een bezoek aan de tuinen van Kasteel Twickel.

De privécolelctie van ondernemer Geert Steinmeijer vormt de basis van de tentoonstelling Verzamelen is kleur bekennen. Een ontdekkingsreis langs vijf eeuwen kunst uit vijf verschillende werelddelen. Dwars door kunstgeschiedenis, artistieke disciplines en stromingen heen word je overvallen door een enorm gevoel van schoonheid. Het kleurgebruik van de verschillende kunstenaars vormt de verbindende schakel. De veelheid aan verhalen en beelden laten je voelen dat we onderdeel zijn van een groot netwerk van mensen met gedeelde dromen, idealen en wensen.

Aan de hand van de tuinen van landgoed Twickel, Landgoed Weldam en Landgoed Het Nijenhuis schets No Hero een beeld van de ontwikkeling van kasteeltuinen in de 19e eeuw. Aan de wanden kleurrijke ontwerpen voor wandelroutes, doolhoven en dwaaltuinen, vergezeld door rijksversierde objecten die je meeslepen in de 19e eeuwse tuinbeleving. 

Wanneer: zondag 25 september 2022

Locatie: Delden

Ledenprijs: € 15,-

Aanvang: 10:00 uur

TICKETS

Deel dit artikel