Onze zoektocht naar mooie kunst en kitsch blijft doorgaan. En naast de opnamedagen waarvoor kaartjes besteld kunnen worden, blijft het nog steeds mogelijk om online foto's van een voorwerp in te zenden.

Online zijn we wel genoodzaakt strenger te selecteren (helemaal bij de vele schilderijen die aangeboden worden) en ons te beperken tot alleen bijzondere voorwerpen. De eigenaren daarvan nodigen wij uit.

NB: eigenaren van objecten die er niet uitspringen krijgen dus geen reactie van ons. Ook al zouden wij iedereen die een foto instuurt graag een antwoord willen geven, is dit niet haalbaar. Dus bij twijfel  kom dan vooral met je object(en) naar een opnamedag waar je van harte welkom bent en altijd een reactie krijgt op élk meegenomen voorwerp. Die service kunnen wij online helaas niet bieden.

Wil je niet wachten omdat je denkt echt iets heel bijzonders te hebben vul dan onderstaand formulier in:   

Instructie voor het aanmelden van je voorwerpen

  • Vul per object één formulier in.
  • Geef bij 'toelichting' aan (1) hoe je aan het object bent gekomen en (2) sinds wanneer het in je bezit is.
  • Zorg dat de objecten goed te zien zijn. Vermijd tegenlicht, spiegelingen en zorg voor scherpe, niet bewogen foto's. 
    Wij vragen je twee foto's per object te maken en deze te uploaden. Een foto van een keurmerk/signatuur, als je deze kunt ontdekken, is zeer wenselijk. Ook de achterkant van een schilderij en de afmetingen van het voorwerp kan zinvolle informatie bieden.
  • Zorg dat de foto's van goede kwaliteit zijn en niet groter dan 4MB. Mocht het formulier niet willen verzenden, dan kan het helpen de foto kleiner te maken dan 4MB.

NB: Let op bij het insturen van foto's van schilderijen dat de foto's niet glimmen, niet te donker zijn en dat de signatuur leesbaar is. (Helaas kunnen we anders de inzending niet beoordelen).

Let op: het inzenden van één (of max drie) formulier(en) betekent dat je je bereid verklaart om deel te nemen aan een mogelijke tv-opname. 

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor Tussen Kunst en Kitsch. We vragen je e-mailadres en telefoonnummer om contact op te nemen, mocht je worden uitgekozen voor een opnamedag. De woonplaats is belangrijk voor het plannen van de opnames en de afbeeldingen om het object te kunnen beoordelen. We delen je gegevens alleen met de deskundigen voor het beoordelen. Je gegevens worden binnen een jaar na opgave verwijderd!  

Vul hier je gegevens in

  • Hoe ben je aan het object gekomen en sinds wanneer is het in jouw bezit?
  • Wat is de afmeting van het object?
  • (maximaal 4Mb)
  • (maximaal 4Mb)
Deel dit artikel