De pas 17-jarige pianist Nikola Meeuwsen neemt in het Muziekcentrum van de Omroep zijn debuut-cd op in het kader van talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’. U kunt daarbij zijn!

clock update 17 feb 2020, 8:32
Uitverkocht

De opnamestudio zit vol. Er zijn geen tickets meer te verkrijgen. 

In Studio 1 van het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum werkt de jonge pianist Nikola Meeuwsen drie dagen lang intensief aan het opnemen van zijn debuut-cd met werk van Bach, Brahms, Schumann en Skrjabin. Op woensdagochtend 11 maart, de laatste opnamedag, mag een klein gezelschap aanschuiven in de studio om Nikola aan het werk te zien en mee te kijken in de techniek. Tijdens de lunch schuiven Nikola en opnametechnici Guido Tichelman en Bastiaan Kuijt bij u aan tafel aan en kunt u hen vragen stellen over het opnameproces.

Nikola Meeuwsen neemt deel aan talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’ waarin aanstormende muziektalenten een podium op NPO Radio 4 krijgen en ze de opnamestudio induiken voor het opnemen van hun debuut-cd. Leden van AVROTROS Klassiek krijgen deze cd’s, inclusief ledenmagazine drie keer per jaar exclusief thuisgestuurd.

Boek nu tickets.

N.B. Bijwonen van de cd-opnames is mogelijk voor maximaal 8 personen, die muisstil aanwezig kunnen zijn. In verband met de onvoorspelbaarheid van het opnameproces zijn de aanvangstijden richttijden en moet u rekening houden met een marge.

Datum en tijd
Woensdag 11 maart 2020
11:00u ontvangst met koffie en thee in het MCO
±11:30u kijken en luisteren in Studio 1 naar Nikola Meeuwsen
±12:00u kijken en luisteren bij Guido Tichelman en Bastiaan Kuijt in de techniek
±12:30u lunch
±13:00u einde

Uitvoerenden
Nikola Meeuwsen – piano 
Guido Tichelman – opnameleider
Bastiaan Kuijt – klankregisseur

Locatie
Muziekcentrum van de Omroep (MCO), Heuvellaan 33, Hilversum
Komt u met de auto? Er is beperkte plek om gratis te parkeren voor de deur. Betaald parkeren kan in de omliggende straten.

Ledenprijs
Speciale ledenprijs €12,50 incl. koffie, thee en lunch. Maximaal 2 kaarten per boeking.
Het lidmaatschap AVROTROS Klassiek kost €7,50 per jaar.

Deel dit artikel