Het jonge Chimaera Trio neemt eind oktober in het Muziekcentrum van de Omroep zijn debuut-cd op. Het trio, bestaande uit Annemiek, Irene en Laurens, is de nieuwe deelnemer aan het talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’. Jij kunt bij de exclusieve opnames zijn!

clock update 1 okt 2019, 9:39
Uitverkocht

Voor de opnames zijn helaas geen tickets meer beschikbaar

In Studio 1 van het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum werken klarinettiste Annemiek de Bruin, celliste Irene Kok en pianist Laurens de Man drie dagen lang intensief aan het opnemen van hun debuut-cd met klarinettrio’s. Op woensdagochtend 30 oktober, de laatste opnamedag, mag een klein gezelschap aanschuiven in de opnamestudio om het Chimaera Trio aan het werk te zien en mee te kijken in de techniek. Tijdens de lunch schuiven Annemiek, Irene, Laurens en opnametechnici Guido Tichelman en Bastiaan Kuijt bij je aan tafel aan en kun je vragen stellen over het opnameproces. 

Het Chimaera Trio neemt deel aan het talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’, waarin aanstormende muziektalenten een podium krijgen op NPO Radio 4 en ze de opnamestudio induiken voor het opnemen van hun debuut-cd. Leden van AVROTROS Klassiek krijgen deze unieke cd’s, inclusief ledenmagazine, drie keer per jaar exclusief thuisgestuurd. 

Wie zijn er bij de opnames?
Annemiek de Bruin – klarinet
Irene Kok – cello
Laurens de Man – piano
Guido Tichelman – opnameleider
Bastiaan Kuijt – klankregisseur

N.B. Het bijwonen van de cd-opnames is mogelijk voor maximaal 8 personen. Belangrijk is dat je muisstil moet zijn tijdens de opnames. In verband met de onvoorspelbaarheid van het opnameproces zijn de aanvangstijden richttijden en moet je rekening houden met een marge.

Datum en tijd
Woensdag 30 oktober 2019
11:00 uur - ontvangst met koffie en thee in het MCO
±11:30 uur - kijken en luisteren in Studio 1 naar het Chimaera Trio
±12:00 uur - kijken en luisteren bij Guido Tichelman en Bastiaan Kuijt in de techniek
±12:30 uur - lunch
±13:00 uur - einde

Locatie
Muziekcentrum van de Omroep (MCO), Heuvellaan 33, Hilversum
Kom je met de auto? Er zijn beperkte gratis parkeerplekken voor de deur. Betaald parkeren kan in de omliggende straten.

Ledenprijs
Speciale ledenprijs: €12,50 incl. koffie, thee en lunch. Maximaal 2 kaarten per boeking.
Het lidmaatschap AVROTROS Klassiek kost €7,50 per jaar.

Deel dit artikel