Sopraan Elisabeth Hetherington neemt samen met luitist David Mackor haar debuut-cd op.

De opnames worden gemaakt als onderdeel van de deelname van Elisabeth Hetherington aan talenttraject AVROTROS Klassiek presenteert! Komt u luisteren?

De 26-jarige Amsterdams-Canadese sopraan Elisabeth Hetherington vormt samen met de 29-jarige Nederlandse luitist David Mackor Duo Serenissima. Elisabeth neemt samen met David begint maart hun debuut-cd op in het prachtige laat-Middeleeuwse Kerkje van Kortenhoef en u kunt daarbij zijn!

Drie dagen lang werken de musici intensief aan hun cd met luitliederen van John Dowland en tijdgenoten. Op woensdagmiddag 6 maart mag een klein gezelschap aanschuiven in de opnamelocatie om het duo aan het werk te zien en mee te kijken bij de techniek. Na afloop schuiven Elisabeth, David en opnameleider Guido Tichelman bij u aan tafel aan en kunt u hen vragen stellen over het opnameproces.

Elisabeth neemt deel aan talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’, waarvoor we jonge klassieke muziektalenten selecteren. Met de deelnemers wordt een professionele cd opgenomen en ze kunnen ruime media-ervaring opdoen als terugkerende gast in de AVROTROS Klassiek-radioprogrammering. De opgenomen cd’s worden exclusief toegestuurd aan AVROTROS Klassiekleden.

N.B. Bijwonen van de cd-opnames is mogelijk voor maximaal 8 personen, die muisstil aanwezig kunnen zijn. In verband met de onvoorspelbaarheid van het opnameproces zijn de aanvangstijden richttijden en moet u rekening houden met een marge.

Datum en tijd

Woensdag 6 maart 2019
14:30u ontvangst met koffie en thee en kijken bij de techniek
±15:15u luisteren in de kerk naar Duo Serenissima
±16:00u opnamepauze met koffie, thee of een drankje
±16:30u einde

Uitvoerenden
Elisabeth Hetherington – sopraan
David Mackor – luit
Guido Tichelman – opnameleider

Locatie
Kerkje van Kortenhoef, Kortenhoefsedijk 168, Kortenhoef

clock update 28 feb 2019, 11:41

De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

Deel dit artikel