In mei vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Rotterdam. AVROTROS-leden hebben de kans om aanwezig te zijn bij de generale repetitie van de finale op zaterdagmiddag 16 mei. Dit wordt ook wel de familieshow genoemd. De presentatoren, artiesten en pauze-acts repeteren dan voor de Grand Final. Hier kun jij bij zijn!

updateUitverkocht!

updateUitverkocht!9-1-2020 08:35:24

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rond het coronavirus, is dit evenement geannuleerd.  

 

Nederland is gastland voor het Eurovisie Songfestival 2020. Naast de drie live TV-shows (twee keer een halve finale en een finale) vinden er extra shows plaats om meer mensen in de gelegenheid te stellen het Eurovisie Songfestival mee te maken. De zogenaamde jury-shows en de familieshows zijn generale repetities van de live-shows. Het publiek ziet bijna exact dezelfde show als tijdens de live-shows die op TV te zien zijn. 

Speciaal voor AVROTROS-leden bieden we de mogelijkheid om kaarten te kopen voor de familieshow van de finale op zaterdag 16 mei 2020 om 13.30 uur. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op = op.

WAAR EN WANNEER
Datum: zaterdag 16 mei 2020
Locatie: Ahoy Rotterdam
Aanvang: 13.30 uur
Prijs:

  • 1e ring € 88,50 
  • 2e ring € 78,50 
  • Arena staanplaatsen € 98,50 

Let op: Na het bestellen ontvangt u een bevestigingsmail van de aankoop. De boeker ontvangt eind januari een mail waarmee hij/zij de gekochte tickets moet personaliseren.
*AVROTROS verkoopt alleen tickets voor de familieshow op 16 mei.

Maximaal 4 kaarten per lidmaatschap.
Boek hier je tickets of bel met onze reserveringslijn 085 - 888 16 46 ma. t/m vr. tijdens kantooruren.
Reserveringskosten € 1,50 per boeking via de webshop en € 3,- per boeking bij een telefonische reservering.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van tickets.

Deel dit artikel