Dit weekend is het zover: Tina Festival 2019! AVROTROS organiseert toffe Meet & Greets en Workshops in het Zomertheater, wil jij daar bij zijn? Dat kan! 

Meet & Greets
Oog in oog staan met jouw favoriet als Brugklas, Junior Songfestival 2018 & 2019, Jill, Mylene & Rosanne en Stefania. Het is tijdens Tina Festival een groot feest in het Zomertheater! AVROTROS organiseert superspeciale Meet & Greets en coole workshops, dans, zang en musical. Er is nog een aantal plekjes beschikbaar. Kom langs, word lid van AVROTROS en doe mee! Zorg dat je je mooiste outfit aanhebt, pen en papier bij de hand hebt voor een handtekening en je mobiel goed is opgeladen zodat je een prachtfoto kan maken! 

Workshops
Stralen als een ster op het podium. Dat leer je tijdens de toffe AVROTROS workshops op het Tina Festival. 

Dansworkshop
Hoe cool zijn jouw moves? Doe mee met onze Junior Songfestival dansworkshop met medewerking van Lucia Marthas Institute for Performing arts.

Zangworkshop
Wil jij net zo zingen als de finalisten van het Junior Songfestival? Doe dan mee met onze super coole zangworkshop die wordt gegeven door de zangcoach van de Babette Labeij Music Academy.

Musicalworkshop
Tijdens deze workshop ga je een scene instuderen en naspelen en leer je een choreografie uit Brugklas de Musical.

tina-festival-plattegrond-2019.jpg
Plattegrond Tina Festival 2019
tina-festival-plattegrond-2019.jpg

Waar kan je ons vinden?
Tijdens Tina Festival staat AVROTROS bij het Zomertheater. Hier kun je ook jouw tickets op de dag zelf nog verkrijgen! Bekijk de plattegrond alvast, zodat je ons zaterdag & zondag snel weet te vinden! En kom je tussendoor een kijkje nemen naar de onderstaande optredens? Deze zijn voor iedereen toegankelijk. 

Deel dit artikel