De normale (grote) Tussen Kunst en Kitsch-opnamedagen in diverse musea kunnen helaas voorlopig niet doorgaan. Maar onze zoektocht naar mooie Kunst en Kitsch blijft doorgaan! Heb je een voorwerp, waarvan je denkt dat het de moeite waard is om het oordeel van een van onze experts over te horen? Vul dan onderstaand formulier in.

Let op: het inzenden van één (of max drie) formulier(en) betekent dat je je bereid verklaart om deel te nemen aan een mogelijke tv-opname. Natuurlijk zullen wij bij onze opnames de  geldende Corona-preventie-regels in acht nemen.

Alleen degenen die voor een opnamedag uitgenodigd worden, krijgen een reactie. Helaas is het praktisch onuitvoerbaar om op elk voorwerp inhoudelijk te reageren. Het kan dus zijn dat je geen oordeel van een expert ontvangt. 

Wij vragen je twee foto's per object te maken en deze te uploaden. Een foto van een keurmerk/signatuur, als je deze kunt ontdekken, is zeer wenselijk. Ook de achterkant van een schilderij en de afmetingen van het voorwerp kan zinvolle informatie bieden. Ook horen wij graag hoe je aan het voorwerp gekomen bent en sinds wanneer het in je bezit is. 

Met hartelijke groet, mede namens alle experts,
het AVROTROS Tussen Kunst en Kitsch-team.

Instructie voor het aanmelden van je voorwerpen

Vul het formulier onderaan deze webpagina in en let daarbij op de volgende punten:

  • Vul per object één formulier in. 
  • Geef bij 'toelichting' ieder geval aan (1) hoe je aan het object bent gekomen en (2) sinds wanneer het in je bezit is. 
  • Zorg dat de objecten goed te zien zijn. Vermijd tegenlicht, zorg voor scherpe foto's en zorg dat de foto niet bewogen is. 
  • Zorg dat de foto's van goede kwaliteit zijn en niet groter dan 4MB. Mocht het formulier niet willen verzenden, dan kan het helpen de foto kleiner te maken dan 4MB.

Onderstaande gegevens worden uitsluitend gebruikt voor Tussen Kunst en Kitsch. We vragen je e-mailadres en telefoonnummer om contact met je op te nemen, mocht je worden uitgekozen voor een opname. De woonplaats is belangrijk voor het plannen van de opnames en de afbeeldingen zijn om het object te kunnen beoordelen. We delen je gegevens alleen met de deskundigen voor het beoordelen. Je gegevens worden in de regel binnen een jaar na opgave verwijderd!

Vul hier je gegevens in

  • Hoe ben je aan het object gekomen en sinds wanneer is het in jouw bezit?
  • Wat is de afmeting van het object?
  • Max. bestandsgrootte 4MB, toegestane types JPG, PNG
  • Max. bestandsgrootte 4MB, toegestane types JPG, PNG
Deel dit artikel