Wie denkt nog bijzondere kunstwerken of voorwerpen te hebben liggen, staan of hangen kan weer terecht bij een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch om deze te laten taxeren èn het verhaal achter deze 'schatten' te horen. 

Bijwonen met een coronatoegangsbewijs


Voor het bijwonen van de opnames van Tussen Kunst en Kitsch heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bij aankomst bij het museum scannen we uw ‘coronatoegangsbewijs’. Via de CoronaCheck-app kunt u een bewijs aanmaken in de vorm van een QR code. Bij het scannen wordt om uw legitimatie gevraagd. 

Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org en/of www.coronacheck.nl. Hier vindt u uitleg over hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de meestgestelde vragen.

Data opnamedagen najaar 2021: laatste kaarten            

  • Maandag 13 december - Singer Laren - Laren

Data opnamedagen voorjaar 2022:

  • Maandag 14 februari: Museum De Lakenhal -  Leiden
  • Maandag 28 maart : Spoorwegmuseum  -  Utrecht
  • Maandag 11 april: Limburgs Museum - Venlo
  • Maandag 9 mei: Drents Museum - Assen
  • Maandag 30 mei:  Het Hem -  Zaandam
  • Maandag 13 juni:  Museum Jopie Huisman - Workum

Voor de opnamedagen geldt de normale procedure. Max. 2 kaarten per persoon te bestellen en maximaal 3 objecten per persoon meenemen. Kaarten kunnen ook telefonisch besteld worden: 035-6726869 op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Bestel tickets

 

Online insturen Tussen Kunst en Kitsch opnamedagen

Online kun je ook nog steeds foto's van objecten (behalve schilderijen) ter beoordeling insturen. Alleen degenen die voor een opnamedag worden uitgenodigd krijgen een reactie. ⇒ Stuur een foto in en wie weet zien we je op onze speciale opnamedagen van Tussen Kunst en Kitsch.

Bestel tickets

Deel dit artikel