Door de maatregelen omtrent het Coronavirus hebben we inmiddels 3 opnamedagen moeten cancellen, we zijn aan het kijken wanneer deze kunnen worden 'ingehaald'. Dat maakt ook dat de hele planning voor het komende najaar vertraging oploopt. Wij hopen na 28 april iets meer duidelijkheid te hebben. Wij hopen op uw begrip.

Helaas is alles UITVERKOCHT

Data opnamedagen 2020:

  • Maandag 27 januari - Nationaal militair Museum - Soest (AVONDOPNAME) UITVERKOCHT
  • Maandag 10 februari - Rijksmuseum Twenthe - Enschede UITVERKOCHT
  • Maandag 24 februari - Museum De Pont - Tilburg UITVERKOCHT
  • Maandag 6 april - Museum Kranenburgh - Bergen  (UITVERKOCHT/ GEANNULLEERD)   
  • Maandag 20 april - Bevrijdingsmuseum Zeeland - Nieuwdorp (UITVERKOCHT/ GEANNULLEERD)
  • Maandag 25 mei - Jopie Huisman - Workum  (UITVERKOCHT/GEANNULLEERD
clock update 13 mrt 2020, 9:45

In verband met het coronavirus wordt het advies van RIVM aangehouden. Mochten de opnamens in april niet doorgaan of u wilt de tickets annuleren, dan kunt u contact opnemen met onze ledenservice: [email protected] o.v..v naam, postcode en huisnummer.


Moet ik lid zijn van AVROTROS om kaarten te kunnen bestellen?

Je hoeft niet lid te zijn/worden om een opnamedag bij te wonen. Maar als lid heb je wel het grote voordeel dat je voor een tijdvak dat het beste schikt kaarten kunt bestellen en je ontvangt een korting van maar liefst € 5.- per ticket. Bovendien zijn de toegangskaarten voor de eerste twee tijdvakken (11.00 uur en 12.00 uur) uitsluitend voor AVROTROS-leden verkrijgbaar. Per lidmaatschap kun je maximaal twee tickets bestellen. Lid worden? Het lidmaatschap is tijdens je bestelling zo geregeld. 

Vanuit België is het alleen mogelijk telefonisch te reserveren T: 04 268 25 26 (lokaal tarief) of +31858881646

Maximaal drie voorwerpen per persoon voor taxatie.
Om de wachttijden niet onnodig te laten oplopen en iedereen voldoende tijd te kunnen geven, houden we een maximum aan van drie voorwerpen per persoon. 

Deel dit artikel