Wie denkt nog bijzondere kunstwerken of voorwerpen te hebben liggen, staan of hangen kan weer terecht bij een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch om deze te laten taxeren èn het verhaal achter deze 'schatten' te horen. 

Bijwonen met een coronatoegangsbewijs


Voor het bijwonen van de opnames van Tussen Kunst en Kitsch heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bij aankomst bij het museum scannen we uw ‘coronatoegangsbewijs’. Via de CoronaCheck-app kunt u een bewijs aanmaken in de vorm van een QR code. Bij het scannen wordt om uw legitimatie gevraagd. 

Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org en/of www.coronacheck.nl. Hier vindt u uitleg over hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de meestgestelde vragen.

De veiligheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. AVROTROS zal in alle opzichten de overheidsrichtlijnen respecteren en de werkzaamheden verrichten volgens het AV-protocol  (audiovisuele sector). Gezien de aangepaste maatregelen van de laatste persconferentie zullen wij helaas een gedeelte van de tickets moeten annuleren, dit om weer aan de 1,5 m maatregel te kunnen voldoen. Annulering geschiedt op datum van de reservering. 

      Data opnamedagen voorjaar 2022: 

(onder voorbehoud van wijzigingen)

  • Maandag 14 februari: Museum De Lakenhal -  Leiden.  UITVERKOCHT
  • Maandag 28 maart : Spoorwegmuseum  -  Utrecht UITVERKOCHT
  • Maandag 11 april: Limburgs Museum - Venlo
  • Maandag 9 mei: Drents Museum - Assen
  • Maandag 23 mei:  Het Hem -  Zaandam
  • Maandag 20 juni:  Museum Jopie Huisman - Workum

Voor de opnamedagen geldt de normale procedure. Max. 2 kaarten per persoon te bestellen en maximaal 3 objecten per persoon meenemen. Kaarten kunnen ook telefonisch besteld worden: 035-6726869 op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Bestel tickets

 

Online insturen Tussen Kunst en Kitsch opnamedagen

Online kun je ook nog steeds foto's van objecten (behalve schilderijen) ter beoordeling insturen. Alleen degenen die voor een opnamedag worden uitgenodigd krijgen een reactie. ⇒ Stuur een foto in en wie weet zien we je op onze speciale opnamedagen van Tussen Kunst en Kitsch.

Bestel tickets

Deel dit artikel