Opnamedag Tussen Kunst en Kitsch verplaatst naar 7 december. Wegens nieuwe maatregelen rondom COVID-19 gaat de opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch in Museum MORE op maandag 9 november niet door. De opnamedag in Museum MORE wordt verpaatst naar maandag 7 december. Mocht u willen annuleren, dan kunt u een mail sturen naar [email protected]

Onze opnamedagen zijn uitverkocht, maar online insturen kan nog steeds. Door de aangescherpte maatregelen is het toegestane aantal bezoekers voor een opnamedag in een museum verlaagd. Voor de mensen met gereserveerde kaarten, die GEEN bericht hebben ontvangen gaat de opnamedag gewoon door! Graag een mondkapje meenemen en veel succes! 

Let op

Helaas heeft Den Haag de maatregelen t.a.v. groepsgrootte in bepaalde ruimtes moeten aanscherpen. Gelukkig betekent dit niet dat we de geplande opnames in het Louwman Museum moeten annuleren. Maar we moeten het aantal bezoekers wel zeer beperken. AVROTROS heeft hierover intensief overleg met de musea waar dit jaar opnames gepland staan.

Mocht je een kaartje of uitnodiging hebben dan kun je erop vertrouwen dat je geïnformeerd wordt als deze beperking consequenties heeft voor jouw geplande bezoek. (Geen bericht is goed bericht.)


Data opnamedagen Winter 2020:

  • Maandag 19 oktober - Cobra Museum  - Amstelveen UITVERKOCHT
  • Maandag 9 november -  Museum  More - Gorssel UITVERKOCHT (Wijziging: deze datum is verzet naar 7 december 2020)
  • Maandag 23 november - Louwman Museum - Den Haag UITVERKOCHT

LET OP! Voor de opnamedagen geldt de normale procedure. Max. 2 kaarten per persoon te bestellen en maximaal 3 objecten per persoon meenemen. Er hoeven van te voren geen foto's ingestuurd te worden. 

Online insturen Tussen Kunst en Kitch opnamedagen

Online kun je nog steeds foto's van objecten ter beoordeling insturen. Alleen degenen die voor een opnamedag worden uitgenodigd krijgen een reactie. ⇒ Stuur een foto in en wie weet zien we je op onze speciale opnamedagen van Tussen Kunst en Kitsch.

Deel dit artikel