Op zondag 4 oktober organiseert AVROTROS een speciale voorpremière van de familiefilm 'Jackie en Oopjen'. Geniet van de film en ontmoet na afloop de acteurs en regisseur.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Reserveer dan snel je ticket(s).

De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks. Als Jackie na sluitingstijd langs hun portretten loopt, volgen de ogen van Oopjen (Sarah Bannier) haar. Jackie dacht dat ze het zich gewoon inbeeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn. Plotseling staat Oopjen voor haar neus, maar Jackie wil niets van haar weten. Ze denkt dat het een verklede actrice is. Maar al snel wordt duidelijk dat Oopjen de waarheid spreekt.

Het toffe aan deze voorpremière is dat na afloop van de film Sarah Banier (Oopjen), Frouke Verheijde (Jackie) en Annemarie van de Mond (regisseur) aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden. 

WAAR & WANNEER
Datum: zondag 4 oktober
Locatie: Kinepolis Almere of Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Aanvang: 11.00 uur 
Prijs: € 5,- p.p. 
Tickets: max. 4 per lidmaatschap. De tickets dienen voor één huishouden te zijn per bestelling. Zo zitten jullie gezellig naast elkaar. 

Bestel tickets!

Of bel met onze reserveringslijn 035 - 2019504 (ma. t/m vr. tijdens kantooruren).
Reserveringskosten € 1,50 per boeking via de webshop en € 3,- per boeking bij een telefonische reservering. 

Bestel tickets!

Deel dit artikel