Speciaal voor AVROTROS-leden organiseren wij een exclusieve voorpremière op zondag 7 oktober in Almere, Huizen en Utrecht. Na afloop van de film is de cast aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Foto: © PVPictures by Jaap Vrenegoor

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. 

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

Superjuffie is gemaakt door de makers van Mees Kees & Dummie de Mummie en vanaf 10 oktober 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien.  Voor AVROTROS-leden organiseren wij een exclusieve voorpremière op zondag 7 oktober in Almere, Huizen en Utrecht.

De cast van familiefilm Superjuffie bestaat uit onder meer Diewertje Dir (Mees Kees), Carly Wijs (Divorce, Gek Van Geluk), Harry Piekema (Club van Sinterklaas) en Hassan Slaby (SpangaS), de regie is in handen van Martijn Smits en de film is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees).

Na afloop van de film is de cast aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Datum
7 oktober

Locatie
Kinepolis Almere, Kinepolis Huizen en Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Aanvang
Start film in Almere om 10.30 uur
Start film in Huizen om 12.00 uur
Start film in Utrecht om 13.30 uur (UITVERKOCHT)

Prijs
€ 6,- per persoon (maximaal 4 kaarten per lidmaatschap)

Bestel tickets

Deel dit artikel