Bekijk in het bijzijn van verschillende Songfestival-deelnemers als eerste de Songfestivaldocumentaire De weg naar de winst met onder andere Duncan Laurence en Ilse DeLange.

Hoe is het Nederland gelukt om 44 jaar na ‘Ding-a-Dong’ eindelijk weer het Eurovisie Songfestival te winnen in 2019? Cornald Maas duikt in de archieven en brengt een documentaire over Nederland en het Songfestival. Over de lange weg die ons land te gaan had voor het eindelijk weer tot de winnaar van ’s werelds grootste liedjeswedstrijd werd gekroond.

De exclusieve voorvertoning wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw en in aanwezigheid van oud-deelnemers die Cornald Maas ook voor de documentaire interviewde. Cornald Maas, sinds jaar en dag commentator en groot Songfestival-liefhebber, haalt herinneringen op aan het Eurovisie Songfestival en toont uniek en soms hilarisch archiefmateriaal. Ook spreekt Maas met Nederlandse deelnemers die het verschil maakten en een sleutelpositie bekleden in de Nederlandse Songfestivalhistorie, onder wie Duncan Laurence, Ilse DeLange, Ruth Jacott, Edsilia Rombley en Getty Kaspers, leadzangeres van Teach-In en de laatste Nederlandse winnaar voordat Laurence met de trofee naar huis ging.

WAAR EN WANNEER
Datum: Maandag 13 april 2020
Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam
Aanvang: 16.00 uur
Prijs: €12,50

De documentaire ''Op weg naar de winst'' wordt in mei uitgezonden bij AVROTROS.

Boek online of bel met onze reserveringslijn 085 - 888 16 46 ma. t/m vr. tijdens kantooruren.
Maximaal 4 kaarten per lidmaatschap.
Reserveringskosten € 1,50 per boeking via de webshop en € 3,- per boeking bij een telefonische reservering.

Bestel tickets!

Deel dit artikel