Het populaire AVROTROS-programma Maestro komt terug! De opnames van het zesde seizoen zijn van start gegaan. Wil je aanwezig zijn bij de finale? Dat kan!

Zeven bekende Nederlanders nemen de baton ter hand om de meest uiteenlopende klassieke stukken te dirigeren. 

AVROTROS-presentator Frits Sissing staat de kandidaten - actrice en musicalster Simone Kleinsma, radio dj en presentator Bram Krikke, journalist en presentator Henk Spaan, actrice en cabaretière Plien van Bennekom, presentatrice en radio dj Eva Cleven, journalist en presentator Pieter Jan Hagens en rapper en producer Sor weer vol enthousiasme bij in hun spannende muzikale strijd op weg naar de live finale op zondag 16 januari 2022. 

Wie neemt de gouden baton over van Lucas Hamming en wordt de Maestro van 2021? Wil je aanwezig zijn bij de finale? Dat kan!

Bij dit evenement gaan we uit van de dan geldende corona regelgeving van de Rijksoverheid. Mocht het evenement niet doorgaan, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

WAAR & WANNEER:
DATUM: zondag 16 januari 2022
LOCATIE: de Philharmonie, Haarlem
AANVANG: 19.00 uur inloop
LEDENPRIJS: € 35,- in combinatie met de kortingscode

INCLUSIEF: drankje en garderobe 

RESERVEREN: 
Gebruik onderstaande code bij uw bestelling:
BATON21

Maximaal 4 kaarten per lidmaatschap. 

Maestro is vanaf 5 december om 20.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Maestro Aftertalk is om 21.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO 2 Extra

Reserveer tickets!

Deel dit artikel