Traditiegetrouw sluiten we ook dit seizoen van Wie is de Mol? af met een spectaculaire fandag. We blikken samen met presentator Rik van de Westelaken en de kandidaten van het 22e seizoen terug op de afleveringen, de bondjes en natuurlijk de ontmaskering.

Met jouw eigen Wie is de Mol? VIP-pas krijg je toegang tot talloze ruimtes waar jij de mogelijkheid hebt om de opdrachten uit diverse afleveringen zelf te proberen. Je wordt getest en uitgedaagd, maar let op... Niets is wat het lijkt! Vergeet ook niet nog even langs de Wie is de Mol?- winkel te lopen om de nieuwste gadgets te kopen. De inmiddels bekende Wie is de Mol?-hoodie is ook weer te koop!

Maar er is meer. Misschien ben jij wel één van de 11 fans die voor het eerst in de geschiedenis zelf mag ervaren hoe het is om een echte Wie is de Mol?- executie mee te maken. Aan het einde van de dag krijg je de kans om een foto te maken en je prangende vraag te stellen aan de aanwezige kandidaten van Wie is de Mol? seizoen 22.

Bij dit evenement gaan we uit van de dan geldende corona regelgeving van de Rijksoverheid. Mocht het evenement niet doorgaan, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

clock update 19 jan 2022, 7:32
Uitverkocht

Helaas, voor dit evenement zijn geen tickets meer beschikbaar. 


WAAR & WANNEER
DATUM: Zondag 13 maart 2022
LOCATIE: Gooiland, Hilversum
PROGRAMMA: 13.00 - 17.00 uur 
PRIJS: Vanaf 6 jaar € 10,-  

RESERVEREN
Maximaal 4 kaarten per lidmaatschap. Reserveringskosten € 0,50 per ticket.

Wie is de Mol? is vanaf 1 januari elke zaterdag om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1, gevolgd door MolTalk  op NPO 3 en de online serie ‘Niet de Mol’ op wieisdemol.nl

Deel dit artikel