Traditiegetrouw sluiten we ook dit seizoen van Wie is de Mol? af met een spectaculaire fandag! - UITVERKOCHT -

Vanuit de nieuwe locatie, Studio 21 in Hilversum, blikken we samen met presentator Rik van de Westelaken en de kandidaten van het 19e seizoen terug op de afleveringen, de bondjes en de intriges. 

Tijdens de persconferentie krijgen fans eindelijk de kans om hun prangende vraag te stellen aan Rik en de kandidaten, kan er geboden worden op exclusieve Wie is de Mol? items bij de veiling en kunnen verschillende Wie is de Mol? opdrachten gedaan worden.

clock update 11 feb 2019, 8:44
Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Trek je dansschoenen aan en laat je meeslepen naar Colombiaanse sferen, ontmoet andere fans en beleef de leukste fandag van de Nederlandse televisie.  

De eerste 250 boekers ontvangen naast hun entreebewijs een ticket voor de exclusieve Meet & Greet met de aanwezige kandidaten. Wees er dus snel bij!
 

clock update 15 jan 2019, 14:19
Meet en Greet

De eerste 250 tickets zijn inmiddels verkocht en er is contact opgenomen met de winnaars. Tijdens de Wie is de Mol? fandag is nog wel de kans om Rik en de aanwezige kandidaten te ontmoeten op het Meet & Greet plein!

Datum
Zaterdag 16 maart

Locatie
Studio 21 te Hilversum

Tijd
11.00 – 16.30 uur

Prijs
Vanaf 6 jaar € 10,-  (0 t/m 5 jaar gratis)

Maximaal 4 kaarten per lidmaatschap. Reserveringskosten € 1,50 per boeking.


Wie is de Mol? is vanaf 5 januari elke zaterdag om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1, gevolgd door Moltalk op NPO 3

Deel dit artikel