Denk jij die ene parel of dat bijzondere pronkstuk in huis te hebben? Het kan zomaar; een Delfts blauwe schotel met enorme scheuren bleek onlangs 30.000 euro waard te zijn. En anders is hèt verhaal achter de meegenomen ‘schatten’ minstens zo leuk om te horen.

Data opnamedagen najaar 2023:

(onder voorbehoud van wijzigingen) 

  • Maandag 4 september 2023: Museum Belvédère - Heerenveen (Uitverkocht niet-leden)  
  • Maandag 2 oktober 2023: Cobra Museum - Amstelveen (Uitverkocht niet-leden)  
  • Maandag 9 oktober 2023: Museum Kranenburgh - Bergen (Uitverkocht niet-leden)  
  • Maandag 30 oktober 2023: Beeld en Geluid - Hilversum (Uitverkocht niet-leden)  
  • Maandag 6 november 2023: Museum De Pont - Tilburg (UITVERKOCHT)
  • Maandag 4 december 2023: Museum de Fundatie - Zwolle (Uitverkocht niet-leden)  

Voor de opnamedagen geldt de normale procedure. Max. 2 kaarten per persoon te bestellen en maximaal 3 objecten per persoon meenemen. Kaarten kunnen ook telefonisch besteld worden: 035-6726869 op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

NB: De tijdsloten 11.30 uur - 12.30 uur en 14.00 - 15.00 uur zijn exclusief voor leden en de kaarten kosten 5 euro per stuk. 
Nog geen lidmaatschap? Geen probleem. Bij bestelling van tickets kun je lidmaatschap naar keuze aanklikken.

Toestemming voor gebruik opnames  

Als je naar een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch komt geef je daarmee toestemming aan AVROTROS om (beeld en geluid) opnamen te maken en die opnamen op allerlei manieren (uitzenden, gebruik op social media etc.) openbaar te maken. Wij maken een programma voor het grote publiek, dus als je per se niet in beeld wilt komen adviseren wij je om op een andere manier de objecten te laten taxeren.⇒ dit moet je weten als je naar een van onze opnamedagen wilt gaan

Bestel tickets

 

Online insturen Tussen Kunst en Kitsch opnamedagen

Online kun je ook nog steeds foto's van objecten (behalve schilderijen) ter beoordeling insturen. Alleen degenen die voor een opnamedag worden uitgenodigd krijgen een reactie. ⇒ Stuur een foto in en wie weet zien we je op onze speciale opnamedagen van Tussen Kunst en Kitsch.

Bestel tickets

Deel dit artikel