Steun AVROTROSPreloader
Steun AVROTROS

Word kunstlid

In ieder mens schuilt een kunstliefhebber, als je maar weet hoe je moet kijken. Meer weten is meer genieten! 
Als AVROTROS kunstlid geniet je dus meer, want met MUZE openen we de ogen van de kijkers. We zijn er voor iedereen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt.

Los van het magazine maakt AVROTROS zich hard voor meer kunst op radio en televisie. We streven ernaar iedere Nederlander op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met kunst in de breedste zin van het woord. Dat doen we met programma’s als Het Geheim van de Meester, Nu te zien, Krabbé Zoekt Kahlo, Kleuren van Caspers en Tussen Kunst en Kitsch.

Ondersteun je onze missie en wil je niet alleen MUZE ontvangen maar ook nog eens bijdragen aan de ontwikkelingen van onze initiatieven? Word dan AVROTROS Kunstlid.

Voor maar €15,- per jaar...

  • Ontvang je 4x per jaar ons kunstmagazine MUZE
  • Krijg je toegang tot exclusieve evenementen, zoals Het Geheim van de Meester College, previews van nieuwe programma’s en de taxatiedagen van Tussen Kunst en Kitsch
  • Sponsor je programma’s als Opium, Close Up en Kunstuur
  • Ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes rondom onze kunstprogramma’s
Ja, ik word lid

 

Met MUZE naar het museum 

MUZE verschijnt 4x per jaar en is speciaal voor kunstleden van AVROTROS. Iedere editie organiseren we rondleidingen, lezingen en colleges bij de mooiste tentoonstellingen. Dat doen we in een ontspannen sfeer; in het museum zelf en onder het genot van een hapje en een drankje. Zo kom je niet alleen beslagen ten ijs, maar ontmoet je ook nog eens andere kunstliefhebbers.