AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Een weerzien met Brigitte en Laurens en Marc en Madelon

Twee stellen, twee dromen. In deze follow up bezoeken we opnieuw Brigitte en Laurens. Maar liefst drie keer emigreerden ze en dachten in Spanje hun eindbestemming te vinden. En we nemen een kijkje bij Marc en Madelon. In 2020 vertrokken zij naar Spanje om een oude olijfmolen om te bouwen tot boetiek hotel. Hoe gaat het anno 2023 met deze avonturiers?  

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Brigitte en Laurens

Hoe zou het toch gaan met Laurens en Brigitte? In de afgelopen zeven jaar emigreerden ze maar liefst drie keer, naar drie verschillende landen. Het begon allemaal met een mislukt avontuur in Frankrijk. Daarna vertrokken de twee naar Duitsland waar ze een charmant plekje tussen de koeien hadden. Maar ook dat bleek niet hun eindbestemming. Uiteindelijk dachten ze dat in Spanje te hebben gevonden. Ze bouwden daar een heus pilates-paradijs; maar, ook daar konden de twee niet aarden..

AVROTROS

Laurens en Brigitte

AVROTROS

camping in Kollumerzwaag

AVROTROS

verhuizing nummer 12

AVROTROS

2023 een nieuw avontuur in Friesland

Deze keer ontmoeten we de twee in Friesland en zitten ze weer boordevol nieuwe plannen. Ze hebben een camping gekocht met 70 plekken waaronder chalets en stacaravans en een kantine. Het geheel heeft een flinke opknapbeurt nodig maar daar draaien ze hun hand niet meer voor om. Is dit dè plek waar ze allebei op zoek naar waren?

Marc en Madelon

Ken je het verhaal nog van de oude programmamanager van ‘Ik vertrek’ die zelf ging vertrekken? Na talloze emigratiedromen in vervulling te zien gaan, is Marc drie jaar geleden zelf vertrokken, samen met zijn vrouw Madelon. In de buurt van het Spaanse Comares wilden ze een illegale olijfmolen ombouwen tot een ‘kind-onvriendelijk’ boetiek hotel. Maar, de verbouwing bleek een gebed zonder end en het geld stroomde eruit...

AVROTROS

Marc en Madelon

AVROTROS

terras restaurant

AVROTROS

zwembad bijna klaar

AVROTROS

suite

2023 eindelijk in business

Na heel wat noeste arbeid met ontelbaar veel slapeloze nachten zijn ze, twee jaar later dan gepland, eindelijk klaar voor de feestelijke opening. Vier van de zes suites zijn af en het zwembad is bijna klaar voor gebruik. Ook het restaurant is klaar om de eerste gasten te ontvangen. 

Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?
Hoe gaat het nu met?Hoe gaat het nu met?

    Uitzending 20 mei 2023

    follow up Brigitte en Laurens en Marc en Madelon

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading