5 Memorabele Gouden Televizier-Ring Gala optredens die jij vergeten bent

AVROTROS

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala worden de belangrijkste televisieprijzen van Nederland uitgereikt. Ook zijn er ieder jaar bijzondere muzikale optredens tijdens de live-show. Wij hebben 5 mooie optredens van de vorige edities van het gala op een rij gezet. 

Dua Lipa - Blow Your Mind

De Britse zangeres trad in 2016 op, tijdens het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala. Ze zong haar single 'Blow your mind'. 

Lange Frans & Baas B - Het land van televisie

Het rapduo Lange Frans & Baas B staken hun hit 'Het land van' speciaal voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 in een nieuw jasje. 

Alvaro Soler - La Cintura

Hij had dé zomerhit van 2018: de Spaans-Duitse zanger Alvaro Soler. Met zijn nummer 'La Cintura' wist hij heel wat mensen te laten dansen. Ook in AFAS Live brak hij tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de tent af.

Anita Meyer - Pak maar mijn hand

Zangeres Anita Meyer zong het nummer 'Pak maar mijn hand' in 2013 op het 48ste Gouden Televizier-Ring Gala, met muzikale ondersteuning van Kleine Viezerik, Iris Hond en Nick & Simon.

Danny Vera - Roller Coaster

De singer-songwriter bracht in 2020 een emotioneel muzikaal eerbetoon aan overleden televisie-prominenten Aart Staartjes, Marc de Hond, Liesbeth List, Kees Driehuis, Tineke Verburg, Jules Deelder, Paula Sleyp, Jaap Stobbe, Fred Emmer, Aad van den Heuvel en Jan des Bouvrie.

De Gouden Televizier-Ring 2021 wordt op 14 oktober 2021 uitgereikt in Theater Carré, je ziet het om 21.05 uur op NPO 1.