5 X DE POPULAIRSTE MINDF*CKS

AVROTROS

Van telefoons in de gracht tot penalty's schieten met Lieke Martens: wij zetten voor jou de vijf populairste MINDF*CKS op een rij. Staat jouw favoriet er tussen?

In de eerste vier seizoenen van MINDF*CK zijn vele hoogtepunten voorbijgekomen. Wij tellen af van 5 naar 1 met de populairste MINDF*CK-videos op YouTube. Zorg dat je scherp bent, want dat zul je bij deze vijf illusies nodig hebben. 

5. De snelste illusie ter wereld
Victor Mids laat je zien hoe je met slechts een pak kaarten je vrienden kunt imponeren met de snelste illusie ter wereld. Let goed op, want het gaat echt heel heel snel! 


4. Hoe zou het zijn als je het getal 4 niet meer kent?
Het klinkt te bizar voor woorden, maar Victor Mids krijgt het voor elkaar! Deze studenten weten niet wat hen overkomt, als hun vriend spontaan het getal vier niet meer kent. 

3. Penalty's voorspellen met Lieke Martens
Penalty's lijken onvoorspelbaar, maar Victor Mids weet de penalty's van de Nederlandse topvoetbalster Lieke Martens te voorspellen. Hoe die dat doet? Weten wij veel. 

2. Kleur zien in een zwart-wit foto
Denk je dat je naar een zwart-wit foto zit te kijken? Think again!

1. Telefoon in de gracht
Laat jij je mobiel zomaar vallen als een voorbijganger dat aan je vraagt? Nu zeg je waarschijnlijk direct nee, maar wacht maar tot je Victor Mids tegenkomt!

MINDF*CK 4 zie je iedere zaterdag om 20:30 op NPO 1.