Afleveringen Flikken Rotterdam seizoen 6

AVROTROS

Het team van Flikken Rotterdam krijgt in het zesde seizoen te maken met grootschalige drugscriminaliteit en de ondermijning die daarmee gepaard gaat… In een seizoen vol corruptie, liquidaties, witwaspraktijken en geweld wordt het team en hun jacht op een Rotterdamse drugsbaron gevolgd, net als het prille criminele avontuur van Koshi en Harm.

Afl. 1 - Koshi & Harm

Koshi Muchumba en haar buddy Harm zijn betrokken bij een drugs uithaal in de Rotterdamse haven. Als hun opdrachtgevers worden overvallen, weten ze te ontsnappen met honderd kilo coke. Dries heeft zijn belofte gehouden door in therapie te gaan en werkt hard aan zichzelf. Hein wordt tijdens zijn lunch aangesproken door een gemeenteraadslid die zich grote zorgen maakt om de invloed van een criminele organisatie in de gemeentepolitiek en het stadsbestuur.

Aflevering 1 - Koshi & Harm, 26 augustus 2022

AVROTROS

 Esther vertelt Dries iets belangrijks

AVROTROS

Wat heeft Stan gedaan?! 

AVROTROS

 

Afl. 2 - Challenge

Koshi komt in beeld bij Noucha en Stan als er een aanslag wordt gepleegd op een jeugdhulpverlener uit het tehuis waar ze verblijft. De brute moord op het gemeenteraadslid leidt tot het onderzoeken en aanpakken van de criminele familie Visser. Paul Beijerland, onderzoeker van ondermijning bij de landelijke politie, komt het team versterken.

Aflevering 2 - Challenge, 2 september om 20.30 uur op NPO 1.

AVROTROS

 Dag Dries...

AVROTROS

 

AVROTROS

 

AVROTROS

 

AVROTROS

 

Afl. 3 - Big data

De strijd van milieuactivisten tegen een Nederlands databedrijf leidt tot moord en doodslag, tot het onderzoek een verrassende wending neemt. Koshi en Harm komen steeds meer in de problemen vanwege de honderd kilo coke die ze hebben meegenomen en Harm pleit ervoor om het spul zo snel mogelijk terug te geven. De vraag is alleen aan wie.

Aflevering 3 - Big Data, 9 september om 20.30 uur op NPO 1.

AVROTROS

Noucha komt in een dreigende situatie terecht...

AVROTROS

Orlando en Carolien op het bureau

AVROTROS

De dreigin neemt toe..

AVROTROS

Dries en Stan verhoren één van de verdachten

Afl. 4 - Zuivere koffie

De vondst van een wapen zending in een doos die volgens het opschrift koffie bevat, leidt naar een hippe koffiebranderij die innige banden met Zuid Amerika blijkt te hebben. Het onderzoek naar de criminele familie Visser verloopt stroef. De familie lijkt te weten dat ze onder het vergrootglas liggen. Koshi wordt hardhandig geconfronteerd met Arjan Visser, de absolute baas van de familie. Hij maakt aanspraak op de coke die zij heeft gestolen. 

Aflevering 4 - Zuivere koffie, 16 september om 20.35 uur op NPO 1.

Afl. 5 - Deepfake

Een rechter die op het punt staat een corrupte ambtenaar te veroordelen, wordt gechanteerd met een dubieuze sekstape van haar dochter. Koshi heeft op weergaloze wijze de schuld van het stelen van de coke op haar schurkachtige baas weten te schuiven en mag als beloning zijn positie in een bedrijf van de familie Visser innemen.

Aflevering 5 - Deepfake, 23 september om 20.35 uur op NPO 1.

Afl. 6 - Recalcitrant

De moord op twee jonge vrouwen leidt naar een dumping van drugsafval, tot grote tevredenheid van de bewoner van een privé-eiland in het natuurgebied waar de dumping plaatsvindt. In het team dat de familie Visser onderzoekt, ontstaat tweespalt. Paul Beijerland wil de corrupte contacten van de familie in het bestuursapparaat aanpakken, Hein wil bewijs tegen de criminele hoofdrolspelers verzamelen. 

Aflevering 6 - Recalcitrant, 30 september om 20.40 uur op NPO 1.

Afl. 7 - Bare knuckle

De strijd tussen twee gewelddadige buurtbendes, de Park Mob en de Streetsoldiers, leidt tot de verdwijning van een veelbelovende MMA-vechter. Zijn vriendin, die klem zit tussen beide groepen, is de enige die met Dries en diens nieuwe partner Carolien durft te praten. Notaris Zeilstra lijkt een facilitator van de criminele familie Visser te zijn, maar zijn positie beschermt hem voorlopig tegen een grondig onderzoek. Totdat Carolien ontdekt dat hij de criminele winsten van de familie Visser afroomt.

Aflevering 7 - Bare knuckle, 7 oktober om 20.35 uur op NPO 1.

Afl. 8 - Au pair

Het lichaam van een jonge au pair wordt aangetroffen op een homo-ontmoetingsplaats. Zowel de bemiddelde Rotterdamse familie voor wie hij werkte als het bemiddelingsbureau dat hem naar Europa heeft gehaald, hadden geen idee van zijn geaardheid. Koshi en Harm hebben het gedurfde plan opgevat om een grote cokedealer van zijn criminele winsten te beroven. Notaris Zeilstra wil aan de wraak van de familie Visser ontsnappen door kroongetuige te worden.

Aflevering 8 - Au pair, 14 oktober om 20.35 uur op NPO 1.

Afl. 9 - Klapdag

Arjan Visser is bezig met een grote coke-import, maar zijn financiële tegoeden zijn bevroren na de dood van notaris Zeilstra. Hij is gedwongen om de hulp in te roepen van Koshi. Zij heeft de cash die hij nodig heeft. Hein Berg krijgt lucht van de deal van Arjan. Het is de kans om te bewijzen dat hij persoonlijk zijn criminele zaken aanstuurt. Als het Hajo lukt om Arjans telefoonsysteem te kraken, ziet hij zijn kans.

Aflevering 9 - Klapdag, 21 oktober om 20.35 uur op NPO 1.

Afl. 10 - Follow the money

Nadat het team in de val van Arjan Visser is getrapt, lijkt het zeker dat er een verrader in hun midden is. Hein Berg heeft een idee wie dat moet zijn, en zet op zijn beurt een val op. Koshi en Harm zijn op zoek naar Arjan om hun geld terug te krijgen en kruisen zo het pad van het team dat een uiterste poging doet om Arjan te pakken te krijgen. Hij is de centrale man die alles aanstuurt. Als hij ten val komt, valt zijn organisatie.

Aflevering 10 - Follow the money, 28 oktober om 20.35 uur op NPO 1.

Flikken Rotterdam terugkijken via NPO Start