Alles wat je moet weten over het Gouden Televizier-Ring Gala 2022

AVROTROS

De Bevers (RTL 5), Even tot Hier (BNNVARA) of Het Jachtseizoen (SBS6), wie gaat er naar huis met de Gouden Televizier-Ring 2022? Op donderdagavond 6 oktober 2022 wordt dit duidelijk tijdens het 57e Gouden Televizier-Ring Gala. Lees hier alles wat je moet weten over hét televisiegala van het jaar.

Waar en hoe laat?

Het gala vindt plaats in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Vanaf 20.30 uur wordt het Gala uitgezonden op NPO 1. 

Presentatieduo Gouden Televizier-Ring Gala

Wederom presenteren Jan Smit en Rik van de Westelaken het Gouden Televizier-Ring Gala live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Rode Lopershow

Britt Dekker en Splinter Chabot vragen BN'ers het hemd van hun lijf op de rode loper tijdens de Rode Lopershow die vanaf 20:00 uur te volgen is via NPO Start. 

De genomineerden

Dit zijn de genomineerden in de verschillende categorieën die kans maken op een Ster of op de Ring. 

Wat kun je verwachten van de show?

Anniko van Santen gaat de Televizier-Ster Online Video uitreiken, ter ere van 40 jaar Opsporing Verzocht. 

Een van de best bekeken afleveringen van De Slimste Mens was die met kandidaten Rob Kemps, Emma Wortelboer en Andries Tunru. Speciaal voor het Gouden Televizier-Ring Gala komen zij nog één keer bij elkaar. Deze speciale editie staat in het teken van de tien meest memorabele momenten volgens de kijkers. 

Jaap Reesema en Nielson brengen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala een ode aan de bekende personen die ons afgelopen jaar zijn ontvallen met een speciaal duet van het nummer 'Grijs'. Jaap heeft dit nummer, origineel van Nielson, onlangs gezongen bij Beste Zangers en met succes!