Beau Schneider en Ellen ten Damme in Waarom gaan we niet vaker?

AVROTROS

Een gesprek met actrice en zangeres Ellen ten Damme, twee scènes uit voorstellingen op bijzondere locaties en acteur Beau Schneider over wat resencies met hem doen. In de laatste aflevering van dit seizoen van Waarom gaan we niet vaker? laat Peter Pannekoek je anders kijken naar cultuur. 

40 jaar op het toneel

Ellen ten Damme staat al 40 jaar op het podium en Peter Pannekoek vraagt zich af welke rol zij opnieuw zou willen spelen met de kennis van nu. Wat is het beste advies dat Ellen ooit heeft gekregen?

Hoe gaat acteur Beau Schneider om met een vernietigende recensie en heeft hij de recensent gegoogled, om te kijken wie erover hem geschreven heeft? 

Waarom gaan we niet vaker?

In Waarom gaan we niet vaker? zie je cultuur zoals je het nog niet eerder zag! In het programma loodst cabaretier Peter Pannekoek je op een snelle en verrassende manier door de wereld van theater en podiumkunsten. 

Yara's Wedding en POPPY

Het theaterstuk Yara's Wedding wordt een (bijna) musical genoemd. 'Ik kijk naar discotoneel', aldus een enthousiaste Peter Pannekoek. 

Theater Spektakel POPPY van Vis à Vis laat je meereizen naar een nabije toekomst waarin niets meer is wat het lijkt. Speciaal voor Waarom gaan we niet vaker? zie je twee scènes uit beide stukken op een compleet andere manier als op het toneel. 

Waarom gaan we niet vaker? zie je op woensdag 21 juni 2023 om 22.10 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Kijk de aflevering (terug) via NPO Start