Bekijk alle optredens van het Musical Awards Gala 2023

AVROTROS

De toon is gezet! Tijdens het Musical Awards Gala 2023 worden we getrakteerd met een voorproefje van het huidige en komende theaterseizoen. Bekijk hier alle optredens terug.

Disney’s AIDA Medley

De cast van Disney’s AIDA opent het Musical Awards Gala 2023 met een spetterend optreden.

Les Misérables - Breng Hem Thuis

Milan van Waardenburg met het intieme 'Breng Hem Thuis' uit de musical Les Misérables.

Het was Zondag in het Zuiden Medley

Een musical over het hoogwater in Limburg in de jaren ’90. Op de muziek van Rowwen Hèze komen de aangrijpende en hartverwarmende verhalen van verschillende Limburgers tot leven in ‘Het was Zondag in het Zuiden’.

The Bodyguard Medley

The Bodyguard combineert een spannend liefdesverhaal met de hits van Whitney Houston. De musical is weer terug in de Nederlandse theaters, met in de hoofdrol Nyassa Alberta.

De Tocht - Waar ben jij?

It Giet Oan! De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

Simone Kleinsma in De Hospita

De Hospita, speciaal geschreven voor Simone Kleinsma die haar Jubileumjaar viert, vertelt het verhaal van Madeleine Coutard. Een revuester van vroeger met vlijmscherpe humor.

Grease - Greased Lightnin’

We zagen dit jaar nieuwe gezichten Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst in een spannende finale van Op zoek naar… er met de winst vandoor gaan. Hier op het podium van het Musical Awards Gala, met auto, de cast van Grease met Greased Lightning!!

Mamma Mia! Medley

Mamma Mia is al drie keer eerder in Nederland opgevoerd, en binnenkort kunnen we weer meezingen met de grootste hits van ABBA. In de hoofdrollen Carolina Dijkhuizen, Soraya Gerrits, Brigitte Heitzer en René van Kooten.

Soldaat van Oranje

Daarnaast werd er op een bijzondere wijze stilgestaan bij het 12,5-jarig jubileum van Soldaat van Oranje.

AVROTROS

Soldaat van Oranje