Dit is de top 25 van de kunstwedstrijd

AVROTROS

Ruim 1500 mensen deden mee aan de kunstwedstrijd van Krabbé zoekt Kahlo. Zij maakten allemaal een eigen kunstwerk geïnspireerd op het werk of leven van de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo! Welke kunstwerken selecteerde de jury voor de top 25?

De jury bestaande uit kunstenaar en presentator Jeroen Krabbé, kunstenaar Siobhan Kaufman en directeur van het Drents Museum Harry Tupan (waar eerder de tentoonstelling 'Viva la Frida! - Life and art of Frida Kahlo' te zien was) koos uit 1500 inzendingen deze top 25. Bekijk ze hieronder in willekeurige volgorde.

Wie wint de Krabbé zoekt Kahlo kunstwedstrijd?

We zijn overspoeld door kunstwerken. Hartelijk dank voor al jullie prachtige inzendingen! Vanwege het enorme aantal inzendingen heeft de jury extra tijd nodig om tot een goed oordeel te komen.

De bekendmaking van de winnaar laat daardoor even op zich wachten tot woensdag 16 november 2022. Ondertussen houden we deelnemers per e-mail op de hoogte.  

Het winnende kunstwerk wordt tentoongesteld in het Drents Museum in Assen. Ook krijgt de winnaar een publicatie in het AVROTROS ledenmagazine MUZE, online aandacht op de social media kanalen van AVROTROS.Kunst en op AVROTROS.nl én ontvangt een vergoeding van €500,-. Daarnaast kan de winnaar kiezen uit één van drie verfkisten.