Dit zijn de genomineerden voor de Gouden RadioRing 2020!

AVROTROS

De genomineerden voor de Gouden RadioRing van dit jaar zijn bekend! Op 28 januari komen we er bij Het Radiogala van het Jaar achter wie de befaamde prijs mee naar huis neemt. Kijk hier hoe de DJ’s werden verrast met het positieve nieuws.

De allesbepalende tweede stemronde ging op maandag 18 januari open en zal op donderdag 28 januari om 20.30 uur sluiten. Rob Janssen verraste het weekend daarvoor op unieke wijze de genomineerde DJ’s met het goede nieuws.

Stem hier!

Kinkstart

Deze ochtendshow is onderdeel van het alternatieve radiostation KINK dat in 2019 met succes werd gelanceerd! Elke werkdag is Michiel Veenstra te horen met de beste alternatieve muziek. Hij was echter enorm verward toen hij tijdens zijn show ongepland een telefoontje kreeg van een hardcore K3 fan. 

The Boom Room

Jochem Hamerling draait de nieuwste releases en Gijs Alkemade ontvangt de grootste techno artiesten. Van Reinier Zonneveld tot Charlotte de Witte. Plots werden ze verrast met een telefoontje van een grote fan van de ‘’boemboem discoshow’’.

Jan-Willem Start Op

Het programma van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte op Radio 2 hoort bij het ochtendritueel van een grote groep Nederlandse luisteraars en heeft zijn plaats tussen de genomineerden volledig verdiend! Een onbekende slee-fanaat sloeg hun achterover met goed nieuws en een sterk verhaal.

Mattie & Marieke

Menig luisteraar begint zijn ochtend met het vrolijkste duo van de Nederlandse radio! Mattie & Marieke hebben hun weg door het Nederlandse radiolandschap gebaand en hun nominatie volledig verdiend. Vanochtend spraken ze met een ‘veranderconsultant’ die hen het goede nieuws bracht.

Arbeidsvitaminen

Arbeidsvitaminen bestaat al 75 jaar en mag met die prestatie zichzelf het langstlopende landelijke muziek-radioprogramma van de wereld noemen. Presentator Hans Schiffers werd verrast met een wel heel bijzonder telefoontje.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het RadioRing Gala? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Twitter!

Wie er dit jaar met de prijzen naar huis gaan, is op 28 januari vanaf 20.00 uur te zien via het YouTube-kanaal van AVROTROS.