Dit zijn de genomineerden voor de Zilveren RadioSter Man 2020!

AVROTROS

28 januari is het tijd voor Het RadioGala van het Jaar! Ook de Zilveren RadioSter Man kan dit jaar niet ontbreken. Gedurende de afgelopen dagen is er flink op los gestemd. Deze drie mannen maken kans op de publieksprijs!

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren was al van kinds af aan te horen op de radio. In 2006 werd hij gescout door 3FM, waar hij zich kon vestigen in de nacht. Al snel kreeg hij meer uren en uiteindelijk zelfs een dagelijks programma. Na behoorlijk wat wisselingen in programma’s en tijdslots kreeg Domien uiteindelijk zijn laatste show bij 3FM, Jouw Ochtendshow. Hij vertrok in 2018 naar Qmusic en is sindsdien geregeld te horen. Ook ligt de presentatie van de Nederlandse Top 40 in zijn handen. Naast radio maken houdt Domien zich bezig met podcasts. Man man man de podcast won vorig jaar de Marconi Online Award en is dit jaar genomineerd voor de Gouden Podcast.

Mattie Valk

Mattie Valk begon zijn carrière in 2000 bij ATOS Radio en verschillende lokale omroepen. Hierna vertrok hij naar Hilversum om bij de VARA de audiovormgeving te verzorgen. Vanaf 2007 deed hij dit ook bij Qmusic, waar hij in 2010 zijn eerste programma presenteerde. Hij begon als vervanger van Jasper de Vries en kreeg uiteindelijk een eigen nachtprogramma op de zender. Voor zijn prestaties ontving hij in 2010 een Marconi Award voor aanstormend talent. Mattie presenteert nu met Marieke Elsinga het bekende programma Mattie & Marieke. Mattie en Marieke maken dit jaar beiden kans op een Zilveren RadioSter en hun programma is genomineerd voor de Gouden RadioRing.

Tim op het Broek

Op de middelbare school liet Tim op het Broek weten bij de radio te willen werken. Met wat omwegen is het hem gelukt om een voet tussen de deur van regionale omroep L1 te steken, waar hij vervolgens achttien jaar in dienst blijft. In 2019 opent een nieuwe deur voor hem, KINK. Hij sluit zich aan bij het nieuwe project van Michiel Veenstra en wordt presentator van de middagshow. Naast lovende woorden over zijn tijd bij L1 had hij ook het volgende te zeggen over zijn verhuizing naar KINK: “Het is een dreun voor de Maastrichtse horeca. Ik ga verhuizen naar Hilversum. Dus bij deze de oproep om de komende dagen de kroegbazen extra te steunen. Ze zullen het nodig hebben.”.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het RadioRing Gala? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Twitter!

Wie er dit jaar met de prijzen naar huis gaan, is op 28 januari vanaf 20.00 uur te zien via het YouTube-kanaal van AVROTROS.

Let op: stemmen op de categorie Zilveren RadioSter Man is niet meer mogelijk... Wel kun je stemmen voor de Gouden RadioRing!

Stem hier voor de Gouden RadioRing!