Dotan in Volle Zalen | ''Ik moest gewoon vallen en opnieuw leren opstaan''

AVROTROS

Zanger Dotan brak in 2014 nationaal én internationaal door met het nummer 'Home'. Zijn populariteit kende geen grenzen, totdat bleek dat hij en zijn team gebruikmaakten van nepaccounts...

Opnieuw opstaan

Op die nepaccounts waren verzonnen verhalen te lezen die het beeld over Dotan positief moesten kleuren. Een rel was geboren.

Hoe kijkt hij terug op de tijd dat hij middelpunt was van een mediastorm? En waar staat hij nu? Cornald Maas volgt de zanger tijdens zijn internationale tournee in onder andere Milaan en Keulen.

Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid van de makers, opent hij deuren die meestal gesloten blijven.

AVROTROS

Cornald Maas en Dotan

“<span><span><span><span><span><span>Ik ben van een heel ongelukkig, eenzaam persoon veranderd in iemand die wel heel gelukkig is nu en geniet van wat 'ie doet.</span></span></span></span></span></span>”
Dotan

Na alle onzekerheid en verdriet, accepteert Dotan zichzelf eindelijk. Hij durft zijn hart te openen, in zijn muziek te geloven en dat opent nieuwe deuren: hij ontmoet zijn grote liefde en treedt in heel Europa op voor razend enthousiaste fans. 

De Volle Zalen aflevering over Dotan zie je woensdag 1 maart 2023 om 20.30 uur op NPO 2. Daarna kun je de uitzending met Dotan hier bekijken.