Een filmische slapstick performance en een gestoord universum in Waarom gaan we niet vaker?

AVROTROS

Het gestoorde universum van de dames van n00b, fysieke comedy in Knock-Out en gesprekken met acteur Hans Kesting en programmamaker Jeroen Woe. Deze cultuursnacks komen voorbij in de eerste aflevering van Waarom gaan we niet vaker? met cabaretier Peter Pannekoek. 

Bijgeloof en focus

Peter Pannekoek gaat in gesprek met tweevoudig winnaar van de Louis D'Or toneelprijs, Hans Kesting. Wat doet de acteur voordat hij het toneel opgaat, hoe bereidt hij zich voor en is hij bijgelovig? 

Waarom gaan we niet vaker?

In Waarom gaan we niet vaker? zie je cultuur zoals je het nog niet eerder zag! In het programma loodst cabaretier Peter Pannekoek je op een snelle en verrassende manier door de wereld van theater en podiumkunsten. 

Vernietigend juryrapport

In de krant van vandaag wordt de vis van morgen verpakt. Wat doet kritiek met je en hoe kom je er bovenop? Dat vraagt Peter aan Jeroen Woe, cabaretier en presentator van Even tot hier. Hij kreeg ooit een vernietigend juryrapport voor zijn kiezen...

Knock-Out en n00b

In Waarom gaan we niet vaker? zien we scènes, zoals je ze nog niet eerder zag, uit twee voorstellingen die dit najaar te zien zijn in het theater. Knock-Out, een fysieke comedy over hebzucht en gierigheid en het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) met hun debuutvoorstelling.

Waarom gaan we niet vaker? zie je op woensdag 31 mei 2023 om 22.10 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Kijk de aflevering (terug) via NPO Start