Figureren in Flikken Maastricht seizoen 18

AVROTROS

Flikken Maastricht zoekt figuranten voor seizoen 18! Heb jij altijd al willen figureren in deze populaire politieserie? Ben jij beschikbaar in de periode van eind augustus 2023 tot en met eind januari 2024? Meld je dan nu aan door onderstaand formulier in te vullen!

Let op: Flikken Maastricht wordt opgenomen in Maastricht en omstreken en er is geen vergoeding voor figuratie. Houd rekening met vroege ochtenden en late avonden als je van verder komt. Graag horen wij als er bepaalde data en/of periodes niet goed uitkomen tussen augustus 2023 en januari 2024. 

We hebben je gegevens nodig om te bepalen of er passende figuratierollen voor je zijn. Indien we deze voor je hebben gevonden, nemen wij contact met je op. Je gegevens worden alleen gebruikt voor mogelijke figuratie Flikken Maastricht en niet voor andere doeleinden. Je gegevens worden opgeslagen bij AVROTROS en zullen niet langer dan drie maanden bewaard blijven. Voor meer informatie bekijk ons Privacy Statement.

N.B. Graag zien we foto's van jou om een passende rol te vinden. In ieder geval een portretfoto, vooraanzicht van het gezicht vanaf de borst. 

Om een zo goed mogelijke indruk te krijgen van hoe jij eruitziet willen wij ook graag een foto van boven tot beneden en wanneer mogelijk nog een foto volledig en vanaf de zijkant genomen.