Flikken de Podcast - een dag op de set van Flikken Maastricht

AVROTROS

In de laatste aflevering van seizoen 2 van Flikken de Podcast neemt host Ben Prins je letterlijk mee naar Maastricht. Hij bezoekt de set van Flikken Maastricht en komt alle mensen tegen die hij de afgelopen twee podcastseizoenen sprak. Wat is hun rol op de set? En hoe gaat dat nou precies, zo’n draaidag van Flikken Maastricht? Je hoort er alles over in deze aflevering van Flikken de Podcast.

Voor de acteurs begint de draaidag in een grote blauwe touringbus waar kleding en make-up huizen. Ze worden gekleed en onder handen genomen door de visagist.

“This is where the magic happens. Hier kom ik binnen met mijn ochtendgezicht als Angela en ik kom eruit als Eva”
Angela Schijf over de bus

De rest van de crew is dan al druk bezig: ‘Als een soort trein gaat 'ie lopen, dus iedereen gaat z’n dingen doen. Licht pakt uit, camera pakt uit, alles wordt neergezet, acteurs komen uit de bus en ze gaan starten.’, vertelt productieleider Fleur de Jong.

Audiotour over de set

Op hoeveel locaties draait Flikken Maastricht op een dag? Wie zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt? En wat is ervoor nodig om De Ponti op te tuigen? Tijdens deze audiotour over de set kom je erachter. ‘Dames en heren dank jullie wel voor deze prachtige dag. It’s a wrap!’, roept opnameleider Olaf Westra aan het einde van de draaidag.

Blijf zeker luisteren tot de laatste minuut van deze aflevering van Flikken de Podcast, Angela Schijf heeft een boodschap voor alle fans.

AVROTROSAVROTROS

De plek voor make-up

AVROTROSAVROTROS

De kleding van alle acteurs die die dag nodig zijn voor de draaidag

De laatste aflevering van Flikken de Podcast hoor je vanaf 26 mei 2023, 7.00 uur via jouw favoriete podcast app.