Flikken Rotterdam - Op de korrel

AVROTROS

Saskia, de vriendin van Stan, verdwijnt. Stan weet dat ze bedreigd werd, maar hij weet niet precies door wie. Heeft haar voormalige vriend Frits Nekke er mee te maken?

Er is geen tijd om het uit te zoeken, want de stad Rotterdam wordt geterroriseerd door een sluipschutter die koste wat kost moet worden opgespoord. Is het iemand die een wrok koestert tegen de gemeente, of gaat het om een verward persoon die in zijn eigen werkelijkheid leeft?

Pas als het team ontrafelt wat de werkwijze van de schutter is, kunnen ze een val opzetten. Hein Berg regelt op een bijzondere manier een ontmoeting met de jonge infiltrante Charlie.

Bekijk fragmenten uit deze aflevering:

Flikken Rotterdam: de online experience
De Flikken Rotterdam online experience geeft je de kans om de serie vanuit een ander perspectief, dat van de bad guy, te beleven. Wekelijks zullen er na de aflevering op basis van de verhaallijnen in de serie gebeurtenissen plaatsvinden. Je kunt klikkend, kijkend en luisterend op zoek gaan naar de identiteit en drijfveer van deze bad guy, naar aanwijzingen in oude- en nieuwe zaken en naar exclusieve scenes die je niet op tv ziet.

Bekijk alvast een exclusieve scène, en ga daarna zelf op zoek...

Dit kun je nog meer doen:

  • Doorzoek de laptop op zoek naar oude camerabeelden, bekijk mails en kijk waar Egbert het laatste naar heeft gezocht.

  • Bekijk het bord en klik voor exclusieve fragmenten, exclusieve foto's en kom op die manier achter dingen die de reguliere kijker nog niet weet.

  • Druk op de televisie en krijg oude video's uit de jeugd van Egbert te zien. Wat is hier allemaal aan de hand?

En nog veel en veel meer...

BELEEF NU DE ONLINE EXPERIENCE VAN FLIKKEN ROTTERDAM!