Flikken Rotterdam - Oude jongens

AVROTROS

Een groot hotel-restaurant wordt overvallen. Van de overvallers en buit ontbreekt ieder spoor. Onder de slachtoffers bevindt zich een zware crimineel. Al snel wordt duidelijk dat de overvallers de weg in het hotel goed kenden. De rechercheurs merken dat ze niet de enigen zijn die op de rovers jagen. 

Bekijk fragmenten uit deze aflevering:

Flikken Rotterdam: de online experience
De Flikken Rotterdam online experience geeft je de kans om de serie vanuit een ander perspectief, dat van de bad guy, te beleven. Wekelijks zullen er na de aflevering op basis van de verhaallijnen in de serie gebeurtenissen plaatsvinden. Je kunt klikkend, kijkend en luisterend op zoek gaan naar de identiteit en drijfveer van deze bad guy, naar aanwijzingen in oude- en nieuwe zaken en naar exclusieve scenes die je niet op tv ziet.

Bekijk alvast een exclusieve scene:

Dit kun je nog meer doen:

  • Doorzoek de laptop op zoek naar oude camerabeelden, bekijk mails en kijk waar Egbert het laatste naar heeft gezocht.

  • Bekijk het bord en klik voor exclusieve fragmenten, exclusieve foto's en kom op die manier achter dingen die de reguliere kijker nog niet weet.

  • Druk op de televisie en krijg oude video's uit de jeugd van Egbert te zien. Wat is hier allemaal aan de hand?

En nog veel en veel meer...

BELEEF NU DE ONLINE EXPERIENCE VAN FLIKKEN ROTTERDAM!

Doorzoek de politiedatabase voor meer informatie over de criminelen

Doorzoek net als de rechercheurs uit de serie de politiedatabase door en zoek naar nieuwe, exclusieve informatie en beeldmateriaal. Bekijk hoe het met zaken uit het huidige en de vorige twee seizoenen staat. Het wachtwoord is...

AVROTROS

Wachtwoord is...