Ga swingend het nieuwe jaar in met Het beste van... Toppop Archief

AVROTROS

In Het beste van... Toppop archief zien we een aaneenschakeling van de grootste hits die vertolkt werden in de Toppop-studio. Op veler verzoek zijn deze keer de gehele clips te zien en luiden we op swingende wijze het nieuwe jaar in!

Het beste van... Toppop archief

In Het beste van... Toppop archief zien we een aaneenschakeling van de grootste hits die vertolkt werden in de Toppop-studio. Op veler verzoek zijn deze keer de gehele clips te zien!

De grootste artiesten

Het archief van Toppop is eindeloos groot en zeer bijzonder. In de jaren '70 en '80 kwamen de grootste nationale en internationale artiesten naar Hilversum om hun hits ten gehore te brengen. Vaak bedachten ze bijzondere acts om hun muziek zo veel mogelijk op te laten vallen. Vanavond bekijken we de hele optredens van de grootste artiesten van weleer, zoals Blondie, Boney M. en The Doobie Brothers.

Meeswingen met disco hits!

Disco was van groot belang in de jaren dat Toppop op de buis was. Deze swingende muziek komt dan ook ruimschoots aan bod in deze feestaflevering. KC and The Sunshine Band zingen 'I'm Your Boogie Man' en we zien Tavares met de megahit 'Heaven Must Be Missing An Angel'.

Van Nederlandse bodem

Maar natuurlijk vergeten wij niet de Nederpop. Van Anita Meyer, Luv en Earth & Fire horen we de hits die in ons collectief geheugen verankerd zijn. Het zal weinigen lukken om stil te blijven zitten gedurende dit anderhalf uur, waarin disco, funk en camp elkaar afwisselen tijdens de laatste avond van dit jaar.

Deze bijzondere aflevering van Het beste van... Toppop zie je op 1 Januari om 01:00! Ga dus swingend het nieuwe jaar in en zet je TV met de jaarwisseling op NPO 3!