Het begin - Bestseller Boy | Aflevering 8

AVROTROS

Na zijn reis door Marokko heeft Momo eindelijk zichzelf én de inspiratie voor zijn tweede boek gevonden. 'Ergens tussen de pagina’s van mijn eerste boek ben ik mijzelf kwijtgeraakt, alleen wist ik niet op welke bladzijde.'

Uitgever Hubert Vlasblom vindt zijn kersverse ideeën maar niks en eist de keiharde crime novel die hem werd belooft. Brahim, die net uit de gevangenis is ontslagen, helpt Momo aan deze gangsterideeën maar eist daar wel iets voor terug...

“<span><span><span><span><span><span>Dacht je dat alleen jij een boek kon schrijven?</span></span></span></span></span></span>”
Brahim

Ook Fina leest het eerste hoofdstuk van Momo's nieuwe boek en noemt het in tegendeel tot Vlasblom wél briljant. Luistert Momo naar de wensen van de strenge Vlasblom of blijft hij dichtbij zichzelf en geeft hij uitgeverij Hamer & Sikkel een tweede kans?

AVROTROS

Maaike Hamer

AVROTROS

Evelien

AVROTROS

Moeder van Momo

AVROTROS

Hubert Vlasblom

AVROTROS

Momo Zebbi

Verbroken relaties herstellen

Het Boekenbal is in aantocht, waar Momo het liefst met één iemand naartoe wil… Evelien. Ondanks dat het contact tussen de twee summier is, worden de banden weer aangehaald. Na een inspirerende speech op het bal brengt Momo na maanden een bezoek aan zijn thuis. Een plek waar hij Evelien nog niet eerder mee naartoe heeft genomen. Ook krijgt Evelien nu toch de kans om eindelijk te vertellen wat ze al die tijd voor zich heeft gehouden.

Bestseller Boy, zondag 15 januari om 20.25 uur op NPO 3. Je kunt de serie ook in z’n geheel bekijken op NPO Plus.

Het begin terugkijken op NPO Start