Het beste van... Beyoncé

AVROTROS

Voor velen is ze een bron van inspiratie met de stem van een engel. Deze week duiken we dieper in de rijke verleden van Queen B! Ze begon ooit in de R&B-groep Destiny’s Child en transformeerde tot een ware popkoningin.

Destiny's Child

We kijken naar de eerste stappen die Beyoncé Knowles zette in de showbizz met de groep Destiny's Child. Haar vader was manager van deze groep en leidde zijn kind op tot een ware superster. Beyoncé is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden met 60 miljoen verkochte platen. Vandaag de dag staat ze nog steeds aan de top.

Visueel rijkdom

Een belangrijk onderdeel van haar muziek is hoe ze het in beeld wist te brengen. Het gevolg is een groot aantal geweldige clips waarbij kosten noch moeite gespaard zijn voor het beste resultaat. Onze gasten genieten van deze visuele rijkdom en beschrijven welke herinneringen ze hebben. De eerste verliefdheid? De onmogelijke dans in de brugklas? Of juist dat ene geweldige optreden?

Superster

Beyoncé is natuurlijk visueel geweldig, maar ook haar stem is herkenbaar uit duizenden. We zien een groot aantal clips met persoonlijke ontboezemingen van onze gasten. De rijke en veelzijdige carrière van een van de grootste sterren van de wereld zorgt voor een feest der herkenning.

Kijk 'Het Beste van...' terug op NPO Start!