Het einde - Bestseller Boy | Aflevering 1

AVROTROS

De serie Bestseller Boy gaat over een jonge stadsbewoner met een grote internationale ambitie. Momo Zebbi is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop. Zonder huis, familie en relatie begint voor Momo een zoektocht naar erkenning, liefde en zichzelf.

Van jongs af aan is de 21-jarige Amsterdammer een boekenwurm, inmiddels schrijft Momo al jaren onafgebroken aan een grote stadsroman. In bloemrijke straattaal beschrijft hij hoe het is om te laveren tussen de verschillende werelden waarin hij opgroeit: thuis bij zijn Marokkaanse ouders, het ruige leven op straat met zijn vrienden uit de buurt, het wilde uitgaansleven van Amsterdam én over de liefde van zijn leven: Evelien.

Geluk bij een ongeluk

Schrijven is Momo zijn roeping, net als sushi bezorgen. Als sushikoerier komt hij door de straten van Amsterdam de mooiste verhalen en één van zijn grootste helden tegen. Hij rijdt namelijk uitgerekend Lenny Stork aan, één van de grootste Nederlandstalige schrijvers.

“Ik ben je kwijtgeraakt en je ziet het niet”
Evelien

Momo is bijna klaar met zijn boek, alleen ontbreekt nog een goed einde. Hij gaat zo op in zijn werk, dat hij geen aandacht heeft voor zijn vriendin Evelien. Als het boek eindelijk af is, maakt zijn grote liefde en muze het uit…

AVROTROS

Evelien - Zoë Love Smith

AVROTROS

Lenny Stork - Wim Helsen

AVROTROS

Fina - Frieda Barnhard

Bestseller Boy, vanaf zondag 27 november om 20.25 uur op NPO 3 of binge de hele serie op NPO Plus.

Het einde terugkijken op NPO Start