Hoe gaat het nu met At, Petra en Jeanet?

AVROTROS

In de aflevering van 8 februari zagen we hoe At te horen kreeg dat hij geen zoon was van één van zijn twee vermoedelijke vaders. Petra en Jeanet kwamen erachter dat ze volle zussen waren, ondanks dat hun vader anders zou hebben beweerd. We vroegen hen hoe het met ze gaat na hun tijd met DNA Onbekend.

BEKIJK DE UITZENDING HIER TERUG

At

At is blij met de duidelijkheid die DNA Onbekend heeft gebracht met de DNA test. Het afgelopen jaar heeft hij er veel familieleden bijgekregen. Dat ziet hij als een bonus, een aanvulling op zijn leven die al heel goed was. Inmiddels heeft hij al zijn halfzussen ontmoet en dat was heel bijzonder en fijn.

AVROTROS

At bij de uitslag

Dat Claudia en Dino geen familie blijken te zijn, is jammer maar verandert niets aan de klik die er met hen beiden is. Dus ook dat contact blijft goed. Meer van At en zijn zus Margareth en hoe ze terugkijken op de opnames is nu ook te horen in de podcast.

“Voor mij is het nu goed zo.”
At

Petra en Jeanet

Petra is net terug van een vakantie in Gambia. Ze heeft de uitslag een plekje weten te geven en doet veel leuke dingen met haar dochters en vriendinnen. Ook met Jeanet gaat het goed. Ze geniet van haar dieren en kleindochter en ondanks de teleurstelling over de uitslag is ze ook erg blij dat ze nu duidelijkheid heeft. 

AVROTROS

Jeanet en Petra

“Ik had liever met de vraag gelopen: 'wie is het dan?'”
Petra

Luister nu ook naar de boeiende verhalen van achter de schermen in de DNA Onbekend podcast. Luister op Spotify of op Apple Music.