Hoe is het met Pascal en Lisa na hun DNA-uitslag?

AVROTROS

In de uitzending van 18 januari maakten we kennis met Pascal en Lisa, die allebei op zoek waren naar antwoorden op hun familievragen. Hoe gaat het nu met ze en hoe kijken ze terug op hun DNA Onbekend-avontuur?

Pascal

Een life changing event, zo noemt Pascal zijn deelname aan DNA Onbekend. Zoals in de uitzending te zien was, heeft hij zijn biologische vader gevonden. Inmiddels heeft hij met zijn vader gebeld; hebben ze elkaar ook ontmoet en hebben ze zelfs Kerst samen gevierd.

AVROTROS

Pascal

Ook met zijn halfbroers en halfzus heeft Pascal een goed contact. Ze komen regelmatig bij elkaar over de vloer. In de podcast van DNA Onbekend kun je over een paar weken Pascals vader horen over zijn kant van het verhaal en hoe hij het vindt om er een zoon bij te hebben! 

“Al die jaren heb ik dit geweten, heb ik dit geloofd.”
Pascal

Lisa

Lisa heeft na de uitzending het weekend doorgebracht met haar halfzus Marina. Ze heeft haar Amsterdam laten zien, en ook heeft Marina Lisa’s zoontje en vriend ontmoet. Marina is weer terug naar Frankrijk gegaan maar de halfzussen hebben goed en regelmatig contact via de app.

“Hier heb ik heel lang op gewacht.”
Lisa
AVROTROS

Marina en Lisa

Als Lisa dit voorjaar 30 wordt, komt Marina haar weer opzoeken is het plan. Met haar biologische moeder in Colombia loopt het contact iets moeizamer, ook vanwege de taalbarriere. Maar Lisa en Marina hebben nog steeds het plan om binnenkort samen bij haar op bezoek te gaan.  

Bekijk de uitzending hier terug

Luister naar de eerste aflevering van de DNA Onbekend podcast, waarin wordt teruggeblikt op de zoektocht van Pascal: