Hunted s5 - afl. 1 - De ontsnapping

AVROTROS

Hunted is van start! In de eerste aflevering "ontsnappen" de dertien voortvluchtigen uit een voormalige gevangenis. Nu moeten ze 500 uur uit handen van de Hunters zien te blijven, maar vanuit het hoofdkwartier wordt er op ze gejaagd. 

Bekijk fragmenten uit de eerste aflevering van Hunted S5

Niet praten, alleen maar luisteren
De voortvluchtigen krijgen de kans om één telefoontje vanuit de gevangenis te plegen. Maar ze hebben maar twee minuten de tijd…

 

Beginnersfrustraties bij Boyd en Roel
De vrienden Boyd en Roel kennen elkaar al jaren. Ze denken dat ze heus wel wat ruzie gaan krijgen, maar het komt volgens het duo vast goed. De nodige frustraties beginnen al op dag één, want wat was ook alweer de pincode?

 

Verhoor: Je hebt zelf gezocht op Ermelo
De Hunters ondervragen een vriend van voortvluchtige Ralph. Ze voeren de druk flink op. Weet vriend Daan de Hunters de verkeerde kant op de sturen?

 

Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.