Hunted s5 - afl. 2 - De hunters op je hielen

AVROTROS

Na de eerste overnachting zetten de dertien deelnemers hun vlucht voort. Lopend, fietsend of met de auto proberen ze zich te verplaatsen en zo min mogelijk sporen achter te laten. Of juist extra veel?! Op het hoofdkwartier worden alle mogelijke aanwijzingen gecheckt en de hunterteams zetten verschillende helpers onder druk. Hoe dichtbij weten ze te komen?

Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.

Bekijk fragmenten uit de tweede aflevering van Hunted S5

Tranen bij Sophia
Sophia en Miljo hebben de nacht doorgebracht in het bos. De twee zijn extreem op hun hoede en proberen lopend hun vlucht voort te zetten. De constante dreiging van de Hunters en de afstanden vallen Sophia zwaar.

 

De eerste arrestatie?
De Hunters hebben het gevoel dat ze zussen Kim en Joyce voorlopig kwijt zijn. Ze nemen de gok om een Hunterteam weg te halen uit Ugchelen en naar de camping te sturen waar Miljo en Sophia mogelijk hebben overnacht. Maar dan zien de Hunters een bekend voertuig op de weg...

 

Een cake voor de Hunters
Voortvluchtigen Jasper en Guy hebben goed nagedacht over hun strategie om de Hunters te slim af te zijn. Iets met cake en kruimels…