Hunted s5 - afl. 3 - Netwerken

AVROTROS

Nog elf mensen op de vlucht. Hoe lang houden ze het vol? Sommigen voortvluchtigen nemen grote risico's en dat blijft niet onopgemerkt op het hoofdkwartier. En waar de één misschien per ongeluk een signaal afgeeft, gaan anderen juist voor vuurwerk. 

In de bagage van de opgepakte Kim en Joyce vinden de Hunters het briefje met de aanwijzing dat de voortvluchtigen na zeven dagen informatie krijgen van een bekende. En dat is een mooie bijvangst, die ze in hun voordeel kunnen gebruiken.  

Bekijk fragmenten uit de derde aflevering van Hunted S5

"Ik vind het echt triest"
Vrienden en huisgenoten Jasper en Guy verblijven bij Guys ex-schoonmoeder in Oosterhout. En zij is de jongens al snel zat. Ze kan er niet goed tegen dat de twee niets doen en er weinig actie is. Dat zet de twee aan om een groot risico te nemen.

 

Een lokkertje van de Hunters
Analist Angelique probeert op het hoofdkwartier een plan te bedenken om de voortvluchtigen uit hun tent te lokken. Ze maakt daarvoor gebruik van het briefje uit de bagage van de opgepakte zussen Kim en Joyce.

 

Een dringende boodschap
Joshua en Annet leggen contact met hun zus en dochter Yentl in de hoop dat zij uit kan zoeken bij welke bekende ze moeten zijn voor informatie over het extractiepunt. Maar dan blijkt Yentl een boodschap voor Joshua en Annet te hebben! 

 

Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.