Hunted s5 - afl. 4 - Geniaal of fataal?

AVROTROS

De Hunters draaien overuren in de zaak Jasper en Guy. Daar stapelen de verdachte meldingen zich op, maar operationeel leider Marcel speelt het spelletje niet langer mee… Hij wil terug naar ouderwets recherche werk, want sporen liegen niet.

Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.

Bekijk fragmenten uit de vierde aflevering van Hunted S5

Deur er uit en pakken die gasten
Jasper en Guy voelen zich zo zelfverzekerd dat ze het aandurven om thuis te slapen. Daar maken ze ook gebruik van hun Google Assistent en of dat nou zo verstandig is? 

 

Visual, visual! 
Op het hoofdkwartier is de pintransactie van Jasper en Guy binnengekomen. Ze maken een analyse van de routes die de twee vanaf daar genomen kunnen hebben, met extra aandacht voor de fietspaden. Ondertussen zijn de vrienden en huisgenoten neergestreken in het Mauritspark in Utrecht, waar ze zich compleet veilig wanen. 

 

De cake is op
Jasper moet in zijn eentje zijn vlucht vervolgen, maar is zijn fiets en bijna al zijn spullen kwijt. Hij gaat onderweg naar een kennis in Nieuwegein om daar een nieuw plan te bedenken. Maar de Hunters houden het huis al in de gaten... Weet hij voor een tweede keer te ontkomen?