Hunted s5 - afl. 5 - Gepland

AVROTROS

Nu handenbinders Guy en Jasper achter de tralies zitten, wordt het voor het hoofdkwartier tijd om het vizier vol op de andere vijf zaken te richten. 

De op de vlucht geslagen Miljo en Sophia zijn als laatste gesignaleerd in Sassenheim. En de Hunters vermoeden dat Annet en Joshua zich in het oosten van het land schuilhuiden. Maar in de zaken Ralph, Maarten en Armani en Roel en Boyd tasten de Hunters volledig in het duister.

Bekijk fragmenten uit de vijfde aflevering van Hunted S5

Hunters, hunters, hunters
In Borculo hebben Joshua en Annet eindelijk zus en dochter Yentl aan de telefoon. Ze vertelt dat de Hunters bij haar in het vakantiehuisje zijn langs geweest en haar hebben ondervraagd. Ondertussen komt er op het hoofdkwartier een tap hit binnen op de telefoon van Ashley, een van de meiden die de Hunters aan hebben gehouden op het vakantiepark. En dat geeft ze een aanwijzing over de mogelijke locatie van Joshua en Annet.

 

Boyd, Roel en de nepbrief
Boyd en Roel proberen ook informatie over het extractiepunt in handen te krijgen. Ze kiezen ervoor om een vriend op pad te sturen én met succes! De ouders van Boyd blijken informatie te hebben ontvangen. De vrienden besluiten dat het een goed idee is als Boyd de envelop zelf gaat halen.

 

De list van de Hunters
De Hunters zijn op het hoofdkwartier bij elkaar om de details voor de list bij gevangenis Wolvenplein in Utrecht door te nemen. Wat zijn de scenario’s? En welk plan hebben de Hunters bedacht?

 

Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.