Hunted s5 - afl. 6 - Alles of niets

AVROTROS

Er zijn twee enveloppen met informatie in het spel: een van de Hunters met valse informatie en een echte met daarin een dia. Weten de voortvluchtigen echt van nep te onderscheiden? 

Bekijk fragmenten uit de zesde aflevering van Hunted S5

Wegwezen, ik word gepakt
Roel en Boyd zijn in de list van de Hunters getrapt, maar komen te laat aan bij gevangenis Wolvenplein. Als de Hunters ze daar op camerabeelden zien lopen, is er geen enkel team meer in de buurt. Maar omdat de mannen zeker willen zijn dat ze bij de gevangenis niets over het hoofd hebben gezien, gaan ze de volgende dag terug...

 

We moeten weg!
In Driebergen krijgen Miljo en Sophia de twee enveloppen via haar zus in handen. Die worden meteen gecheckt op zendertjes. En dan hebben de zus en zwager nog informatie waar Miljo en Sophia het spontaan benauwd van krijgen... 

 

Weten jullie van een envelop?
Maarten en Armani hebben een helpster naar zwager Vincent in Amsterdam laten rijden om via FaceTime een live-verbinding tot stand te brengen. En dat levert de twee interessante informatie op!

 

Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.