Hunted s5 - afl. 7 - Jagen

AVROTROS

Vorige week trapten Boyd en Roel in de list van de Hunters. Roel wist te ontkomen, de vraag is alleen: voor hoelang? 

Bekijk fragmenten uit de zevende aflevering van Hunted S5

"Zij is echt slim bezig geweest"
Op het hoofdkwartier merken de Hunters dat ze niet meer in het ProtonMail-account van Boyd en Roel kunnen. Het wachtwoord is gereset door Eline, de zus van Roel. En dat niet alleen... Eline heeft de Hunters door. 

 

"Ik denk dat dit fake is"
Maarten en Armani maken een korte stop om te kijken of ze nog nieuwe berichten hebben gekregen in hun ProtonMail. En het is raak deze keer! Ze hebben namelijk niet één maar twee nieuwe berichten en die gaan allebei over het extractiepunt. 

 

Met dank aan de digiboys 
Miljo en Sophia willen bij een bevriende groente- en fruitspecialist hun ProtonMail checken en hopen dan alle puzzelstukjes te hebben om het extractiepunt te vinden. Tot hun blijdschap vinden ze een bericht met een link erin, maar of ze er zo blij mee moeten zijn...

 

Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? In dit programma gaan dertien Nederlanders vrijwillig deze uitdaging aan. Ze zetten alles op alles om ‘onder de radar’ te blijven, terwijl een speciale opsporingsdienst er alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden.