Joke Bruijs en Jan Rot te zien in twee speciale Volle Zalen-afleveringen

AVROTROS

In het voorjaar van 2022 word je getrakteerd op twee speciale Volle Zalen-afleveringen over actrice en zangeres Joke Bruijs en vertaler, tekstschrijver en zanger Jan Rot. 

Joke Bruijs mag in januari 2022 maar liefst 70 kaarsjes uitblazen. Samen met Cornald Maas blikt ze terug op haar veelzijdige carrière als actrice en zangeres. Begin 2022 (naar alle waarschijnlijkheid) is Joke te zien in de bioscoopfilm Casa Coco. 

Diverse carrière van Jan Rot

Jan Rot werkt aan zijn laatste plaat. Hij hoopt dat het onlangs geannuleerde concert waarbij andere artiesten nummers van en met hem zingen, alsnog het aankomend jaar door kan gaan.

In maart 2022 gaat de Nederlandse versie van de musical Matilda in première waarvoor Jan de vertaling maakte. Hij maakt de balans op van zijn leven en blikt terug op zijn diverse carrière als vertaler, tekstschrijver en zanger. 

De Volle Zalen-afleveringen over Joke Bruijs en Jan Rot zie je op dinsdag 1 maart (Jan) en dinsdag 8 maart 2022 (Joke) op NPO 2.

Seizoen 2021

In het najaar van 2021 zag je een gloednieuw seizoen van Volle Zalen. Cornald Maas schetste een persoonlijk portret van de volgende zes podium persoonlijkheden: singer-songwriter Sanne Hans, acteur en theatermaker Nasrdin Dchar, actrice en zangeres Hadewych Minis, programmamaker en cabaretier Paul Haenen, danser en choreograaf Barrie Stevens en acteur en regisseur Hans Croiset. Lees meer of bekijk hieronder de uitzendingen terug.